Syftet med bloggtjänsten Twingly är att knyta ihop nyhetsmedierna med bloggosfären. En extra faktaruta visas nu intill varje artikel på computersweden.se som visar vilka blogginlägg som skrivits om just den artikeln.

Det innebär att om du kommenterar vårt material i din blogg så dyker en länk till ditt blogginlägg upp direkt på vår artikelsida. De korslänkar som skapas ger ett ökat utbyte mellan computersweden.se och de bloggar som kommenterar artiklarna.
Nu kan du också puffa för artiklar som du tycker är bra och läsvärda via del.icio.us eller svenska hypa.se. Båda sajterna bygger på sociala bokmärken - alltså att användarna tipsar varandra om sidor värda ett besök. Tycker du att en artikel på computersweden.se är värd att rekommendera? Klicka på en av länkarna i artikelns högerspalt för att sprida nyheten vidare!

Sist men inte minst så har redigera-funktionen återinförts för artikelkommentarer. Att rätta stavfel eller korrigera små missar är nu en barnlek - men glöm inte att förklara vad du ändrat för att göra tråden lättare att hänga med i. Och tack för tålamodet!

Har du synpunkter, kommentarer eller ytterligare förslag på funktioner som skulle kunna göra computersweden.se ännu bättre? Hör gärna av dig till CS webbredaktion på computersweden@idg.se.