Det är dags för lite jämlikhet!

Vi i Ti tror på tekniken och på teknikern.

Vi tror att tekniken är den enda sanna vägen till ökat välstånd och ett mer välmående samhälle.

Vi tror att de som lyckas är de som vågar. De som satsar på ny teknik och som struntar i vad omvärlden säger och bara kör på. Med en juste Laplace-transformation slår du världen med häpnad.

Ti är räddningen för alla som inte tror på nedläggning av kärnkraft, ifrågasättande av webben eller gnäll om pul-lagar. Vi tror att tekniken löser problem, inte orsakar problem.

Bredband till alla är ett givet krav. Avreglering av alla marknader, även Microsofts, är ett annat.

Pumpa på med superdatorkraft så har vi snart löst befolkningsfrågan, botat aids och dessutom sett till att McDonald's har fri hemkörning till alla i hela landet.

Så vill vi slå ett slag för upprättelse av teknikern. Bilden av honom måste lyftas!

Han är inte ett objekt som kan schabloniseras hur som helst. Allt för ofta dyker han upp i trist Dressmankostym, fotriktiga glasögon och pottfrisyr, viftandes med lödkolvar och kodlistning för att få lite uppmärksamhet. Utan att lyckas.

Den sanna bilden av teknikern är en helt annan. Det är han som får samhället att fungera. Och att det är en han råder det ingen tvekan om.

Än så länge är vi i Ti en liten intresseorganisation, några kamrater som tröttnat på diskrimineringen och som vill ändra bilden av teknikern i grunden. Men ska vi orka gå vidare måste fler engagera sig.

Till nästa val är vi en kraft att räkna med. Räkna med Ti!