Besöket skedde 22 december förra året och varade i ungefär fyra minuter.

En djupare titt i loggarna visar att det inte bara är kristdemokraterna som besökt sajten. Bland andra Regeringskansliet och Rikspolisstyrelsen finns med i loggarna. Det kan dock ha att göra med det inslag TV3:s Insider gjorde förra året, där det uppdagades att det fanns stulna bilder på nakna minderåriga flickor på den aktuella porrsajten.

Kristdemokraterna ser allvarligt på det inträffade men vet i dagsläget inte vem som gjort besöket eller varför, säger partisekreteraren Lennart Sjögren.

– Det vi vet är att besöket skedde en lördag efter arbetstid. Vi utreder nu det som hänt och ska se över vår policy och våra rutiner, säger Lennard Sjögren.

Lennart Sjögren ser inget problem i att bli övervakad av en tjänst som Creeper men poängterar att man inte kan veta något om syftet bakom besöket.

– På samma sätt som att vi kan följa med polisen ut en lördagkväll kan det vara bra att veta hur det faktiskt ser ut på dessa sajter, säger Lennard Sjögren.

Övervakningssystemet Creeper skapades av Patrik Wallström och han vill visa politikerna vad övervakning innebär för den som blir övervakad.

– Jag vill skapa en debatt och visa myndigheterna att det kanske inte är så kul att bli övervakad. Det är kul att tjänsten fungerar som det var tänkt, säger Patrik Wallström.

Webbsidor kan frivilligt lägga till Creeper och därmed logga alla besökare från svenska myndigheter. Creepers logg har omkring 600 besök varje dag och en ny sajt ansluter sig dagligen, enligt Patrik Wallström.