Tillslaget skedde vid elvatiden på förmiddagen då polisen tog sig in i lokalen genom att borra upp låset, uppger lokaltidningen Barometern.

Samtidigt slutade e-handlarens webbplats att fungera. Besökare möts nu istället av ett felmeddelande. Det är oklart den sänktes som en direkt konsekvens av tillslaget eller om personerna som köpte företaget i början av februari har stängt den själva.

Ända tills e-butiken stängdes utannonserades där spelkonsoler och tv-apparater till priser långt under inköpspris. Det skulle innebära en direkt förlust för ägarna om varorna verkligen levererades.

Det fick många att misstänka att det hela var en bluff och flera kunder polisanmälde företaget. Åklagare Thomas Hagman leder förundersökningen som gäller misstänkt bedrägeri.

– Detta medför att polisen kan utföra vissa förundersökningsåtgärder. Det är dock för tidigt att göra något uttalande om brott verkligen föreligger. Brottsmisstanken grundas främst på att flera varor utannonseras långt under inköpspris, sa han tidigare i dag.

CS har i flera dagar sökt de nya ägarna bakom Playzone för en kommentar utan att lyckas. Till Barometern har vd:n tidigare dock lovat att samtliga kunder ska få sina varor levererade.

Uppdatering: Butikens ägare och företagets vd har nu gripits och anhållits, misstänkt för bedrägeri och försök till bedrägeri, rapporterar Barometern. Lagret som återfanns uppges inte motsvara värdet på de varor som kunder har beställt.

Mannen nekar till brott.