Därför rynkades det på näsorna när Tele2-chefen Lars-Johan Jarnheimer tog med sig dottern och vallade henne mellan borden. Ryktet om att Jarnheimer försökte tigga till sig en julklapp har inte dementerats när detta skrivs.

På tal om Tele2 så gör TV3 en storsatsning på entreprenörer. Johan Staël von Holstein lär nybörjare hur man startar företag. Visst, hur man startar företag vet Johan, men det hela får mig att tänka på de där eleverna på flygskolorna som bara ville lära sig hur man flyger. Inte hur man landar.

En annan entreprenör av det slag som TV3 månar om är Joachim Posener. Han vet inte heller hur man landar, men han är en jäkel på att packa sin fallskärm.

DN kontrade i onsdags med en helsida om entreprenören Conny Jacobsson, som började med Bok- och biblioteksmässan i Göteborg och jobbade upp sig till ekobrottsling.

Conny fick permission från fängelset för att fira sin 50-årsdag. Det måste ha varit ett riktigt kalas, för Conny hamnade i Senegal. DN kallar Senegal för "västra Afrika", oklart varför.

Nu planerar Conny att starta ankdamm. Han har väl hemlängtan. Bra försök, DN, men i samma klass som Posener och Holstein är Conny inte.

– Du är bara avundsjuk, invänder Eileen, som har börjat brevväxla med en västafrikansk miljonärsson som behöver hjälp med vissa bankavgifter.

Holstein påstod i tv att sossarna har jagat alla entreprenörer ur Sverige. Han menar förstås den enda sosse som Holstein någonsin har gillat, den store entreprenören Ulf Dahlsten. Trots Dahlstens meritlista – Posten, Torget, Icon Medialab – kan han inte ens bli landshövding i Sverige.

I stället flyttar han till Bryssel där han tas emot med öppna armar, utom av sin blivande chef. Dahlsten var verbal och social på de inledande intervjuerna och hade "gott självförtroende", läser jag.

Påminner mig om något jag läste i en artikel av en psykiater. Borde ingen i Bryssel kolla hur Ulf Dahlsten uppförde sig på sina förra jobb – när han slutade?