En del av de första Ipadägarna klagar på svaga signaler, förlorade anslutningar och låga hastigheter för anslutning till trådlösa nätverk. Andra klagomål som dykt upp på Apples supportforum gäller problem med att ladda pekdatorn från Windows-pc och att synka den med andra datorer.

I en av trådarna, med titeln Weak wifi, fanns det i skrivande stund 130 inlägg om problemen med Ipad. Så här kan det låta: ”Signalen är svag, det är plågsamt långsamt att ladda ner, signaler försvinner och man blir utslängd var femte, tionde minut. Ganska irriterande.” Så skriver en användare med signaturen mbell75.

En användare med signaturen mlp8104 skriver så här: ”Det fungerar bra ett tag, men den visar att det är en svag signal. Efter några minuter försvinner anslutningen helt och jag måste starta om wi-fi-radion.”

”Min wifi sjönk till lägsta nivån efter att ha fungerat bra några timmar. Hastigheten för nedladdningar sjönk till krypfart, jag kunde inte ens surfa. Det hjälpte inte att jag startade om routern”, skriver en annan användare.

IDG News

Du följer väl CS på Twitter? Vi finns på twitter.com/ComputerSweden