Andreas Hoffer, känd som Sune i Sunes jul och Sunes sommar, har gett upp skådespelarkarriären och blivit något som kallas för it-jurist på firma Bird & Bird.

– Kom du ihåg att köpa solrosfrön, frågar Eileen förstrött.

Det återstår att se om Sune ska jobba för den onda sidan eller den goda sidan.

På tal om det.

Högsta domstolen tar inte upp Pirate Bay-målet, så nu får de fyra åtalade punga ut med 46 miljoner kronor och sitta i fängelse närmare ett år.

Det blir hårt. Vatten och bröd, fotbojorna skaver upp blödande sår på benen, fuktiga iskalla väggar i fängelsehålorna – åtminstone om man får tro Julian Assange.

Svenska fängelser är värst i Europa, skriver Assange i en inlaga till brittiska högsta domstolen. Det måste vara en av samtidens mest väl bevarade hemligheter, så det behövs väl ett Wikileaks för att det ska bli känt.

Julian Assange har förresten spelat in sin egen röst till ett avsnitt av Simpsons. Och i mars kan ni se och höra Julian Assange i rysk tv, närmare bestämt i Vladimir Putins kanal Russia Today. Ryssland lär förresten vara känt för sin humana kriminalvård.

Socialbidragen i Göteborg är två veckor försenade på grund av datafel hos Logica.

– Ett sätt att minska utanförskapet, säger Eileen.

Krisen är över, meddelar HP som tagit med sig 250 partner till Engelberg, inte i Dalarna utan i Schweiz. De försökte med Davos, men där var det fullt.

Det är oklart vad de gör där, men det sägs att de åker skidor på dagarna. En tumme har stukats.

Och Atea fick bli Årets partner, nu för tjugonde gången.

Det är extas på internet. Det är som om det påstods att det ryktades att det enligt obekräftade uppgifter skulle komma en pekplatta med en ny knapp på.

För nu i februari kommer Raspberry PI. Det är 2010-talets svar på Apple I. En komplett dator, fast utan detaljer som chassi, tangentbord och bildskärm. Den är stor som en tändsticksask.

Om det nu blir i februari. Debuten skjuts upp och upp, och även om du har stått i kö flera månader så får du bara köpa en. Så slarva inte bort den.

En liten fråga bara: vad ska man ha den till?

– Det sa de om Apple I också, säger Eileen.