Varför har du bytt jobb?
– Jag fick en impuls själv att söka nått nytt, jag hade varit tre år på Antrop och kände att jag behövde lite omväxling och nya intryck. Det är framförallt att Valtech har egna utvecklare som lockade, helhetsåtagandet i utvecklingsprocessen är något jag har saknat tidigare. Jag ville få en närhet till dem som utvecklar produkterna och det känns jättekul att alla delar nu finns under samma tak.

Var det ett svårt beslut?
– Det var något som växte fram med tiden, men det var verkligen dubbelt att sluta då jag trivdes jättebra på Antrop. Fast jag är nöjd med mitt beslut och har fått ett bra mottagande och många nya trevliga och duktiga kollegor.

Vilka nya utmaningar väntar?
– I de projekt jag jobbar med just nu har jag ux-rollen som jag haft innan, och så kommer jag sitta med i ett agilt team som känns jättespännande. Jag har jobbat i agila projekt förut, men den stora skillnaden nu är att alla kompetenser finns på samma företag, vilket känns som en stor fördel. Jag har ett annat uppdrag också där jag har en kombinerad ux- och projektledarroll.

Hur stor är efterfrågan på interaktionsdesigners?
– Det är en bransch där det behövs folk hela tiden och finns saker att göra, men samtidigt är det stor konkurrens och känner jag mig jätteglad att jag fått tjänsten.

Vilka är dina tips till andra som funderar på att byta jobb?
– Gå efter magkänslan. Känns det i magen som rätt beslut, då är det bara att köra. Det ger en otrolig energikick när man väl bestämt sig!