Telia har frågat sina kunder vad de tycker om inloggningen och svaret är att majoriteten är emot den. Därför tas den successivt bort från och med den 19 april. Men innan det sker kommer respektive kund informeras. Första varningen kommer tre fyra veckor innan inloggningen slopas och andra en vecka innan.