Det är i en intervju med nyhetskanalen CNBC som Sarah Drinkwater - chef för Googles stora startup-campus i London - tar upp den här frågan. It-företag måste ha andra kompetenser än duktiga programmerare i organisationen.

Läs mer: Goda tider och kompetensbrist skapar hög arbetsbörda för it-branschen

– När jag först började i it-branschen trodde jag alla skulle vara kodare. Den uppfattningen är helt enkelt inte sann. När jag ser på ett väldigt bra företag, så har de en fantastisk affärsutvecklingsperson, de har marknadsförare, säljare, tekniskt kunniga personer – riktigt bra företag har alla de kompetenserna.

Drinkwater berättar för CNBC att hon själv har en humanistisk bakgrund och säger att företag i it-sektorn i allt högre grad letar efter kompetens i kreativa branscher, även om hon tillägger att jakten på utvecklare fortsätter.

Det här förstärks också av en teknik som AI. Eftersom AI kan automatisera många av de processer som behövs för att driva digitala plattformar, så behöver inte alla it-medarbetare djup teknisk kunskap.

Läs mer: Här är de bäst betalda jobben på Apple

– Visst är teknisk kunskap fortfarande viktigt, men med AI ser man allt oftare tekniker där också någon som inte är väldigt tekniskt bevandrad, också kan använda dessa i deras startup.