Vi har tidigare skrivit om norska Netnordics planer på svensk storsatsning. Nu har bolaget tagit hem en affär med Stureplansgruppens nya boutique-hotell Bank Hotel, som öppnade i augusti. Netnordics uppdrag har varit att projektleda och installera en helt ny telefoniplattform med tillhörande kontaktcenter.

Byggnaden uppfördes initialt som en bank, men har nu renoverats med målet att bevara byggnadens ursprung. Och utöver växelplattformen har Netnordic även implementerat ett kontaktcenter med integration till Bank Hotels egna bokningssystem samt rumstelefoni till samtliga rum.

– Vi vill ge våra kunder en helhetsupplevelse som är någonting utöver det vanliga. Att kunna kommunicera med våra kunder på ett modernt och effektivt sätt känns självklart, och då krävs bra teknik och tekniskt kunnande från vår partner. Därför kändes valet av Netnordic naturligt, säger Jennica Jonsson, projektledare för preopening på Bank Hotel, Stureplansgruppen.

– Det känns mycket roligt att få förtroendet att leverera en modern telefoni- och kontaktcenterplattform till en aktör som inte tummar en millimeter på sin kvalitet. Bank Hotel har stora ambitioner och vi ser en stor potential att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med Bank Hotel och Stureplansgruppen, säger Joakim Harging, vd på Netnordic Communication om installationen som inleddes redan under sommaren.

Läs också:
Ny trio när PTS bygger om – här är veckans chefer
Uppgifter: Microsoft jobbar på en Chromebook-dödare – ”Windows Lite”