I måndags smyglanserade vi Computer Swedens nya nyhetsbrev för alla som rör sig i och runt den svenska it-branschen. Vi kallar det Branschkollen, och redaktör är vår mångårige branschreporter Joakim Arstad Djurberg.

Med Branschkollen får du varje måndag en snabb överblick över de senaste affärerna och branschhändelserna – allt i en helt ny, modern form som fungerar extra bra i mobilen.

En annan nyhet är att vårt ”chefssvep”, det vill säga vår sammanställning över chefer i branschen som bytt jobb, blir exklusivt för Branschkollen och enbart publiceras i nyhetsbrevet.

– Det här känns verkligen som en rolig satsning. Vi vet att det finns stort intresse och stor vilja att läsa om vad som händer i branschen. Nu får man allt samlat på ett och samma ställe så man alltid har koll på sina partner och konkurrenter, säger Joakim Arstad Djurberg.

För ett smakprov kan du läsa måndagens premiärutgåva genom att klicka på den här länken. Prenumererar gör du här. Och du, tipsa gärna kollegor och kontakter i branschen!