Chalmers har gjort upphandling av it-tjänster slom kommer att träda i kraft den 1 mars. Utöver Chalmers är även Göteborgs universitet, Högskolan i Borås, Högskolan i Skövde och Högskolan i Halmstad med i upphandlingen, som gjordes tidigare i höst.

Ramavtalets planerade längd är fyra år och upphandlingen är indelad i tre olika kategorier: Projektledning IT-projekt, Support samt Systemutveckling och systemförvaltning.

Sigma IT Consulting är det enda bolaget som är med i samtliga tre kategorier medan B3, Consid, Ework och Tieto är med i två vardera.

– Vi är väldigt glada och stolta över denna tilldelning. Det är alltid viktigt att vinna ramavtal och vid denna upphandling är vi extra stolta över att vi är den enda leverantören som fått förtroendet att leverera i alla de tre upphandlade kategorierna, säger Jenny Sander, kundansvarig för Chalmers/GU på Sigma IT Consulting.

Premiär! Missa inte Branschkollen – nyhetsbrevet för den svenska it-branschen.
Teckna en gratis prenumeration här.

– Vi har arbetat tillsammans med Chalmers och GU under lång tid och uppskattar samarbetet då det är ett spännande och utvecklande uppdrag. Nu ser vi fram emot att fortsätta samarbetet och vi ska göra vårt yttersta för att säkra de kompetenser som krävs för verksamheternas utveckling.

Här är alla vinnarna i respektive kategori:

Projektledning IT-projekt
B3 Consulting Group
Consid
Ework
Prové
Sigma IT Consulting
Tieto

Support
Atea
Centric
Experis
Infocare
Sigma IT Consulting

Systemutveckling och systemförvaltning
Alten
B3 Consulting Group
Consid
Ework
Omegapoint
Sigma IT Consulting
Tieto