Det första avtalet tecknades redan 2000, då Randstad fortfarande hette Proffice, och sedan dess har man förnyat med Telecomputing två gånger. Det nya avtalet innefattar helhetsansvar för Randstads it-drift och beräknas vara värt cirka 29 miljoner kronor under avtalets dryga två år.

⎯ Vi står inför en omfattande digital transformation och Telecomputing har den erfarenhet och kunskap om molntjänster som vi behöver på den fortsatta resan. Genom vårt långa samarbete vet vi att de är en partner att räkna med och som inte bara gör det som krävs, utan mer därtill, säger Johan Schönqvist, it-chef på Randstad, som är en geografiskt spridd organisation med mer än 1 000 medarbetare fördelat på 30 svenska orter.

Premiär! Missa inte Branschkollen – nyhetsbrevet för den svenska it-branschen.
Teckna en gratis prenumeration här.

Även Randstads dotterbolag i Sverige, Dfind och Antenn, kommer att kunna dra nytta av det nya avtalet.

⎯ Att vidareutveckla samarbeten och affärsmöjligheter hand i hand med våra kunder är precis den modell som vi vill arbeta efter. Vi ser fram emot det fortsatta ansvaret för Randstads it-infrastruktur och arbetet med den gemensamma utvecklingen mot molnet, säger Johan Magnusson, vd på Telecomputing Sverige.

Läs också: Så mycket tjänar it-topparna – här är årets stora lönelista