CGI, som är en rejäl aktör inom offentlig sektor, gör nu en tung rekrytering inom området. Det är Tietos Mats Brandt som rekryteras till en nyinstiftad roll där han ska kombinera att leda offentlig sektor och vara försäljningschef för CGI:s verksamhet i Sverige.

CGI har som bekant en stor del av landets myndigheter, kommuner och landsting som kunder och den här rekryteringen beskrivs som ett led i konsultjättens fortsatta expansion att möta den ökande efterfrågan på marknaden.

Premiär! Missa inte Branschkollen – nyhetsbrevet för den svenska it-branschen.
Teckna en gratis prenumeration här.

– CGI har utvecklats mycket starkt de senaste åren genom att finnas nära kunder med både bransch- och it-experter i kombination med global kapacitet och insikt. Jag ser fram emot att få använda min erfarenhet att omvandla digitaliseringens möjligheter till nya värden för CGI:s kunder i alla branscher, säger Mats Brandt om sitt kommande uppdrag som inleds den 1 april.

– Vi är mycket glada och stolta över att få välkomna Mats Brandt till CGI. Han är erkänd inom branschen för sitt engagemang för kunders framgång och sitt goda ledarskap, och kommer att vara en stor tillgång för vår fortsatta utveckling, säger Pär Fors, Sverigechef på CGI.

Läs också:
Konsultjättar byter chefer med varandra: ”en spännande utmaning”
Prestigeaffär för CGI – ska bygga ny it-infrastruktur åt Riksbanken