Flest myror fick Atea och Advania med tre vardera, där Atea även tog hem årets partner-titeln på HPE-sidan. Årets partner på HP-sidan blev Dustin.

Det nyligen sammanslagna ITF/Addpro fanns också med bland vinnarna för första gången på länge, och man passade till och med på att ta hem två myror när man ändå var på gång.

– Vi sade redan från början i våras att vi bygger branschens dreamteam med fusionen av Addpro och ITF och detta är ett av många tydliga bevis på att våra kunder och marknaden uppskattar vårt initiativ, vårt arbtessätt och våra lösningar till deras verksamheter, säger Addpros vd Nicklas Persson.

Till guldmyregalan för 2018 var man nominerat i hela fem kategorier HP Growth, HPE Growth , HPE Innovation, HP Personal systems och HPE Partner of the year. ITF:s tidigare vd Nicklas Henriksson, numera marknadschef på Addpro, säger att de jobbat länge med HP och HPE länge, inte minst med det de kallar funktionsleveranser. De priser man vann var tillväxtpriset hos båda HP-bolagen.

– Att vi vinner i just dessa kategorierna förvånar inte oss om man ska vara ärlig med tanke på vår tillväxt vi har men vi blir extra glada att det blir uppmärksammat och premierat. Att vi dessutom var nominerade i så många kategorier och framförallt till Årets Partner gör oss både stolta och ödmjuka för det finns många bra kollegor därute i branschen, säger Nicklas Henriksson.

Här är alla vinnarna:

HP
HP Growth – ITF/Addpro
HP Keep reinovating – Evry
HP Personal Systems – Advania
HP Print solutions – Olsonic
HP Strategic deal – Atea
HP Partner of the year – Dustin

HPE
HPE as a service – Advania
HPE Growth– ITF/Addpro
HPE Innovation – Advania
HPE Intelligent edge – IP-Only
HPE Strategic deal – Atea
HPE Partner of the year – Atea