Det här säger Thomas Kurian, som tagit över efter Diane Greene som Googles molnchef, i sitt första offentliga framträdande i rollen.

Det rapporterar nyhetskanalen CNBC. Google ska nu på allvar börja konkurrera med ettan och tvåan på den globala molnmarknaden, AWS och Microsoft.

– Ni kommer att få se oss accelerera vår tillväxt ännu snabbare än vad fallet är i dag, sa han under Goldman Sachs Technology och Internet Conference i San Francisco.

– Vi anställer några av de största talangerna i hela branschen för att växa vår försäljnings­verksamhet och ni kommer att få se att vi ska konkurrera mycket mer aggressivt nu framöver.

Kurian var tidigare produktutvecklingschef på Oracle, men tog i slutet av förra året över som ny vd för Google Cloud efter Diane Green. I den rollen är han både chef för verksamheten inom det publika molnet, Google Cloud Platform, och de molnbaserade produktivitets­programmen inom G Suite.

Kurian uppgav vidare att en bransch som den kommer att satsas mer på är finanssektorn och Google ska också göra satsningar i sin partnerförsäljning.

Läs också: 
Fem år som vd – så har Satya Nadella stöpt om Microsoft
AWS, Google eller Microsoft – nu måste konsulterna välja sida i molnstriden