Efva Attling finns idag i Sverige, Norge och USA. Den första butiken startades i Stockholm 1996, och nu vill an yta nästa steg i tillväxtresan. Ett viktigt steg på vägen anses vara SAP Analytics Cloud, som ska ge bolaget bättre affärsanalys i molnet. Ansvarig för att implementeringen var Implema, som även ska hantera utveckling och support.

Med SAP Analytics Cloud kan Efva Attling Stockholm snabbt och enkelt följa upp data och nyckeltal för exempelvis försäljning och resultat i de tre länderna. I och med att lösningen numera är direkt integrerad med andra system så minskar behovet av manuell datainmatning. Och eftersom lösningen är molnbaserad så ska det vara enkelt att lägga till nya användare och länder i takt med tillväxten.

– För oss är det viktigt att arbeta i ett digitalt verktyg som är lätt att förstå och där det går snabbt att få en överblick över hur verksamheten utvecklas. Det är viktigt både för mig och för de andra i organisationen. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Implema som SAP-partner. De har visat god förståelse för vår verksamhet och implementationen har drivits professionellt och på budget, säger Efva Attlings vd Anders Wiberg.

– Vi är stolta över att stödja Efva Attlings globala tillväxt. Vi ser att allt fler företag efterfrågar molnbaserade lösningar för affärsanalys med ett modernt användargränssnitt, säger Jörgen Aronsson, vd på Implema.

Läs också: 
HiQ ska integrera på Procurator