Hostingföretaget Crystone har brottats med en hel del tekniska problem på sista tiden, vilket har fått flera av bolagets kunder att reagera och undra vad som händer och varför man inte kan använda de tjänster man betalt för.

– Det är så jävla uselt att man blir vansinnig, sammanfattar en kund som Computer Sweden varit i kontakt med sin upplevelse av att försöka komma åt den aktuella sajten.

Crystone är en del av Binero Group, och där är man medveten om problematiken. Vd:n Göran Gylesjö säger att det har varit problem under en period, men att det förhoppningsvis snart ska vara helt åtgärdat.

– Det är inte mer spännande än att vi har haft en lagringsplattform som har haft problem. Vi har inte legat nere helt och hållet, men det har varit problem under en period. Det är felsökt av tekniker och vi har hittat en problematik som nästan är åtgärdad. När man stöter på bekymmer vill man göra det så smärtfritt som möjligt, säger han.

crystone
På sin sajt meddelar Crystone att man felsöker.

Binero poängterar dock att det kan ta ett tag innan allt flyter på som det ska, men kunderna borde snart kunna räkna med att det blir bra.

– Vi har löst de största problemen och vi ser att vi har blivit bättre, men det finns vissa släpeffekter så det kommer att ta ett tag innan det är helt löst. Vi har fått bättre resultat hittills, men vi får fortfarande in rapporter från kunder som inte kan logga in, säger Göran Gylesjö.

Läs också: Miss Group slukar skandinaviska webbhotell