Sängjätten har varit på jakt efter en it-partner som ska hantera hela deras it som en helhet. Det blev Candidator DGC som tog hem uppdraget och ett nytt avtal är precis signerat. Flytten av Sängjättens drift påbörjas under våren. Det är bolagets kontor i Frölunda samt 27 butiker över hela Sverige som kommer att omfattas av leveransen.

– Vi är mycket glada över att få arbeta med Sängjättenkoncernen som har byggt upp sina sängspecialistbutiker runt om i Sverige med stora framtidsplaner. Att de väljer oss är åter igen ett bevis på att vi har en mycket bra produkt även när det kommer till retailleveranser. Vi visade att vi har en välpaketerad leverans och att vi har bra verktyg för att arbeta transparent mot våra kunder, säger Tobias Hallengren på Candidator DGC.

Candidator DGC kommer i första hand att ta över den drift som Sängjätten har idag samt ta ett helhetsgrepp över butikerna med det egna retailkonceptet Iretail som ska implementeras.

– För oss var enkelheten, flexibiliteten och transparensen i sättet att köpa it-tjänster den avgörande faktorn i valet av it-partner. Candidator DGC ger oss goda förutsättningar i vårt mål att ge våra kunder en mer sömlös köpupplevelse, säger Daniel Magnusson på Sängjätten.

Läs också: De ska sköta driften av Nellys e-handel