Med nästan 100 besiktningsstationer runt om i landet och över 500 anställda vill Opus Bilprovning förbättra sina interna kommunikationsprocesser. Det nya intranät Consid ska utveckla kommer att vara baserat på Sitevision och kommer att anpassas för olika enheter inklusive mobil och surfplatta.

– Vi ser fram emot arbetet tillsammans med Consid. De har den kunskap som behövs för att bygga det intranät vi är ute efter. Nu vill vi göra en viktigt och positiv förändring gällande samhörighet i bolaget och det här känns som helt rätt väg att gå, säger Marika Ireblad, kommunikations- och marknadschef på Opus Bilprovning.

– Det ska bli mycket spännande att göra denna resa tillsammans med Opus och nå målet om ett nytt och modernt intranät. Jag är övertygad om att vår expertis och den erfarenhet vi har från intranät byggda för liknande kunder kommer leverera fina resultat, så som verksamhetsnytta, delaktighet och förbättrad internkommunikation, säger Alexander Gustafsson, affärsutvecklingsansvarig för Sitevision på Consid.