Det skånska konsultbolaget Qgroup, som grundades 2012, fortsätter att växa. Idag består verksamheten av cirka 25 dotterbolag med kontor i sex länder och koncernen har totalt 420 medarbetare.

Och nu fortsätter man att växa, vilket knappast kan uttryckas tydligare än med att ett managementkonsultbolag med namnet Accelerated Growth kliver in i gruppen. Det är ett bolag som grundades 2014 och har 20 anställda i Malmö, Göteborg och Stockholm. På kundlistan återfinns företag som Volvo, Incoax, Maersk, Ikea, Medirum och Staples och omsättningen under 2018 landade på 23,5 miljoner kronor.

– Vi ser fram emot att jobba tillsammans och gemensamt utveckla bolaget till nästa nivå. Vassa och erfarna konsulter inom management och projektledning, och likaså ett drivet sälj och ledningsgäng. Det är utmärkt för alla involverade, säger Qgroups koncernchef Jon Carvell om sina 20 nya kollegor.

– Qgroup är den perfekta platsen för oss att ta nästa steg i vår utveckling. Sättet att jobba med personalutveckling är unik och något vi kommer dra nytta av direkt. Kundlistan med över 400 kunder är också imponerande och något vi kommer kunna växa med, säger Mikael Olsen, vd på Accelerated Growth.