Konsultbolaget Consid fortsätter att sprida sig över landet. Idag har man knappt 800 kollegor fördelat på 17 kontor runt om i landet och nästa år räknar man med att passera 1 000 anställda. Ett viktigt steg på vägen är så klart öppnandet av nya kontor. Och nu öppnar bolaget kontor nummer 18, i Nyköping.

– Vi har valt att etablera oss i Nyköping av flera skäl. Ett av dem är det geografiska läget. Staden är en knytpunkt för regioner där vi redan finns och täcker ett område som vi tidigare saknat. Dessutom är Nyköping en region med flera intressanta kunder som vi etablerat en god relation med, säger Simon Hoof, etableringsansvarig på Consid.

Det nya kontoret kommer att öppna inom kort och då kommer man även att presentera vem som blir ansvarig för regionen.

– Nyköping är en kommun med momentum. Byggandet av de nya snabbtågen kommer innebära att resetiden till Stockholm endast blir 30 minuter, vilket skapar betydligt bättre pendlingsmöjligheter än tidigare. Är man nyfiken på oss och våra framtidsplaner är man varmt välkommen att slå en signal så berättar vi mer, säger Henrik Boström, som är tillförordnad regionansvarig för Consid i Nyköping.

Läs också: Consid stakar ut riktningen för besiktningen