Veterinärkoncernen Evidensia Smådjur, med 65 kliniker och 1 700 anställda i Sverige har valt Addpro som sin it-leverantör.

Det nytecknade avtalet innefattar en hybrid molnlösning där Addpros egna datacenter synkas med molntjänster i Microsofts Azure samt med Addpros team inom service management. Addpro bedömer att affärsvärdet ligger mellan 30 och 35 miljoner kronor för de närmaste två åren.

– I den fas som Evidensia befinner sig i med starkt fokus på tillväxt och digitalisering så känns det än viktigare att ha en samarbetspartner som förstår våra behov och som vill vara med och växa tillsammans med oss. Vi upplever Addpro som ett mycket professionellt företag med engagerade medarbetare, säger Evidensias it-chef Gregor Ålund.

Missa inte Branschkollen – nyhetsbrevet för den svenska it-branschen. Teckna en gratis prenumeration!

– Vi är otroligt glada och stolta över att få bli samarbetspartner till Evidensia och vi tror att Evidensia har sett samma sak som vi på Addpro har gjort. Evidensia är, precis som alla andra företag i deras storlek, enormt beroende av en väl fungerande strategi som inkluderar och framhåller digitaliseringens möjligheter att påskynda affärsprocesser samt hitta nya sätt att göra affärer, säger Addpros vd Nicklas Persson och ser fram emot uppdraget.

– Evidensia har en sådan strategi och Addpro är katalysatorn som hjälper till att påskynda processen. Vi bildar tillsammans ett riktigt dreamteam och vi ser fram ett långt och fruktbart samarbete för båda parter.

Läs också: Addpro köper ITF: ”det här är rätt väg”