Advania har fått förnyat förtroende av fastighetstjänsteföretaget Coor. Det nya samarbetsavtalet som tecknats löper i ytterligare tre år och handlar om fortsatt leverans av it-tjänster samt rådgivning inom arbetsplats, molntjänster, infrastruktur, nätverk och servicedesk.

– Vårt bolag är flexibelt och innovativt, vi måste hitta samma nyfikenhet och pragmatiska inställning till hur lösningar utformas och hur samarbeten ska fungera hos våra leverantörer. Både affärer och drift har fungerat bra med Advania, vi upplever att de har samma grundläggande värderingar som oss och att de genomsyrar deras organisation, säger Coors cio Michael Asplund och uppger att upphandlingen har genomförts i workshopsformat, där Coor utöver tjänsternas utformning även har lagt stort fokus på mjuka värden och hur samarbetet ska fungera och utvecklas.

– Advania har visat sig vara en bra matchning för oss. Det jag mest ser fram emot att är att fortsätta ha en partner som stödjer oss operativt, taktiskt och strategiskt, och som utöver outsourcing kan vara en it-partner till vår affär och medarbetare och hjälpa oss i leveransen och upplevelsen till våra kunder, fortsätter Michael Asplund.

Advanias vd Tomas Wanselius är glad över att kunna förlänga det tidigare åtagandet bolaget haft med Coor.

– Vi är otroligt glada över beskedet och ser fram emot ett fortsätt nära och produktivt samarbete med Coor. Vi har som mål att vara en partner som är delaktig i våra kunders tillväxt och samarbetet med Coor är ett bra exempel på hur vi är mycket mer än bara en leverantör. Coor är en viktig kund för oss och vi ser fram emot det fortsatta samarbetet, säger han.

Läs också: Advania växlar upp i Norge med nytt förvärv