Sedan 1987 har Umeå Datakonsulter, UDK, försett kunder med verksamhetsnära it-lösningar. Bolaget är, som namnet antyder, baserat i Umeå men har även kontor i Luleå och Stockholm. Nu förstärks också verksamheten tack vare fusionen med C4 Contexture.

I samma veva byter man också namn, till Ariser. Nära samarbete, kunskap och att förstå kundens verksamhet på djupet är det som beskrivs som Arisers framgångsfaktor. Vd Maria Kröger säger att det handlar om att lyssna, men samtidigt våga utmana.

Storspovar har flugit in i en triangel

– Vårt nya varumärke förmedlar bättre vilka vi är. En trygg vägvisare där vi tillsammans med våra kunder hittar rätt väg framåt, säger hon och kommenterar den nya grafiska profilen där storspovar flugit in i en triangel för att bilda ett A.

– Storspoven utgör en del av vår nya profil och symboliserar vårt ursprung här i Västerbotten. Det bär vi alltid med oss även då vi lägger Sverige och världen under våra vingar, säger Maria Kröger och välkomnar även sina nya C4-kollegor.

– Vi blir starkare och får ett bredare erbjudande med stora möjligheter till utveckling. Tillsammans med våra kunder når vi nya höjder.

Läs också: Silicon Valley-bolag köper sig in i Norden – börjar i Göteborg