Norska mjukvarujätten Visma fortsätter öppna plånboken för nya nordiska bolag. Nu är det Onestop Reporting som ska införlivas i koncernen. Det är ett norskt bolag med drygt 30 anställda som i Sverige har sin verksamhet i Uddevalla. Inriktningen är beslutsstödslösningar för rapportering, budgetering och analys som även kan integreras med ett flertal av Vismas produkter.

– Onestop Reportings molnbaserade lösningar är ett av branschens ledande system och visionen om att vara en drivkraft för digitalisering av rapportering, budgetering och analys passar bra in i Vismas strategi, säger Carola Lissel, vd på Visma Software i Sverige om tillskottet och konstaterar vidare:

– Den ökade förståelsen för nyttan med BI, i kombination med att vi nu kan erbjuda en spetslösning inom detta område, kommer ge våra kunder stora möjligheter att bygga smarta beslutsstödslösningar för framtiden.

Utöver mjukvaran jobbar Onestop Reporting även med kurser och webbseminarier.

– Med ökande krav på automatisering, integration, säkerhet och tillgänglighet har molnbaserade lösningar blivit allt viktigare. Våra visioner om innovation och utveckling uppfylls för både kunder och anställda genom förvärvet från Visma, säger bolagets vd Jarle Roti.

Läs också: Visma slår ihop sina beslutsstödspåsar