Att det blev konsultbolaget Exsitec som utsågs till Årets Partner 2019 av Visma Software är kanske ingen jätteöverraskning. Exsitec och Visma har länge haft ett väldigt nära samarbete, vilket alltså lönade sig på Visma Partner Summit som hölls på Courtyard by Marriott i Stockholm.

– Exsitec är specialister ut i fingerspetsarna med en imponerande förmåga att kombinera framåtanda och enkelhet. Att en stor del av deras styrka och framgång ligger hos medarbetarna är tydligt, förmågan att investera i en bra mix av talang och erfarenhet är vinnande, säger Carola Lissel, vd för Visma Software om årets vinnare som kan titulera sig årets mest framgångsrika partner inom Visma Business i Sverige och som även är certifierad på alla delar inom det molnbaserade affärssystemet Visma.net.

Har resulterat i ett fantastiskt år

Motiveringen lyder: ”Stark tillväxt och ett till synes aldrig avtagande engagemang för att bryta ny mark är utmärkande för Exsitec i såväl affärer som mötet med kund. Deras sätt att dedikerat ta sig an nya affärsmöjligheter utan att tappa fokus på business as usual har resulterat i ett fantastiskt år. Igen.“

– Vi är väldigt glada över att bli uppmärksammade så här. Det har varit ett systematiskt arbete över lång tid som gett resultat och vi har slagit ett ordentligt rekord i både antal nya kunder och antal personer som arbetar med Vismas lösningar hos oss, säger Exsitecs vd Johan Kallblad.

Årets partner var så klart den tyngsta kategorin, men det delades även ut nio andra utmärkelser under kvällen, till partnerföretag och individer som utmärkt sig extra under det gångna året.

Här är vinnarna:

Årets Visma.net-affär: Exsitec med Sveriges Riksidrottsförbund
Årets Visma.net Project Management-affär: Zedcom med Avalon Innovation Technology
Årets Visma Business-affär: Exsitec med New Wave Group
Årets Stängare: Anna Blunck Boberg, Amesto
Årets Visma.net-konsult: Angela Grenhagen, Polgate
Årets Visma Business-konsult: Ulrika Persson, Traventus
Årets marknadsförare: Silvia Ko, EA-System
Årets Raket: Amesto
Årets Mest Nöjda Kunder: Direktkonsult

Läs också: Försäkringsbolaget ska hitta rätt i Vismabolagets moln