Parternas nya avtal sträcker sig över tre år och gäller Modul-Systems verksamhet i Sverige, men även bolagets globala närvaro genom dotterbolag och distributörer.

Iver har tidigare stått för den centrala it-driften. Men i och med avtalsförlängningen får man även ansvar för hantering och säkerhet i Office 365 samt för Modul-Systems Active Directory.

– Modul-System vill ha långsiktiga relationer både på kund- och leverantörssidan. Vi har arbetat med Iver, eller med ett av de ingående bolagen i Iver, i över 20 år och är väldigt nöjda med samarbetet, säger David Mickelson, koncernchef på Modul-System.

– Det känns väldigt bra att vi återigen får förnyat förtroende under ytterligare en avtalsperiod. Genom vår nära relation och förståelse för deras verksamhet och utmaningar säkerställer vi att Modul-System alltid har rätt lösning med fokus på hög tillgänglighet och säkerhet. Jag är tacksam och glad över att vi har kompetenta och engagerade medarbetare som kommer säkerställa att Modul-System fortsätter att vara en nöjd kund, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

Läs också: Iver tar hem kommunal upphandling på hemmaplan