Varsego, en grossist med lokal förankring på 22 orter i Sverige, som har ett brett sortiment av glass, dryck, konfektyr, proteinprodukter, fast food och bröd, utökar sitt it-drifttjänsteavtal med Iver.

Utveckla applikationer

Det innebär att Iver under de kommande fem åren ska leverera tjänster inom infrastruktur, wan/lan-drift, hårdvara, applikationsförvaltning, wifi, nätverkstjänster samt Office 365. Dessutom ska man hjälpa grossisten att förbättra och förenkla arbetsprocesserna hos de lokala verksamheterna genom att utveckla nya applikationer för distribution.

– Iver har som vår samarbetspartner visat på en god förståelse för våra behov och förutsättningar, bland annat genom en lyhördhet för våra krav på effektiviseringar genom ökad digitalisering. Ivers leverans bidrar till utveckling av vår affärsverksamhet och vår fortsatta resa framåt, säger Andreas Kårell, it-chef på Varsego.

Tror på fem spännande år

– Att vi vinner Varsegos fortsatta förtroende och tecknar ett nytt avtal som innebär att vi också utökar vår leverans känns väldigt roligt. Just utveckling av nya applikationer kräver ett nära och väl fungerande samarbete mellan Varsego och Iver, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver, som tror på fem spännande år.

– Detta förnyade förtroendet ser vi som ett bevis på att vi som leverantör, med alla våra duktiga medarbetare, lever upp till kundens höga krav på oss som strategisk partner. Jag ser verkligen fram emot en ny avtalsperiod där vi får vara med och utveckla Varsego framåt.

Läs också: Hattrick när Iver driver vidare för telekombolaget