Inission har förlängt och utökat sitt avtal med Iver, som ska förse tillverknings- och logistiktjänsteföretaget med it-drifttjänster, där man tar hand om infrastruktur, serverdrift, klienthantering, säkerhetstjänster samt telefoni- och kommunikationstjänster.

Avtalsförlängningen sträcker sig över tre år och beräknas vara värd cirka 10 miljoner kronor.

– It är inte bara verksamhetskritiskt för vår verksamhet utan också en möjliggörare för effektivisering och verksamhetsutveckling. För oss är det viktigt med en leverantör som inte bara levererar vår it-drift utan också är aktiv i rollen som rådgivande partner för att utveckla vår it. Iver motsvarar våra förväntningar och vi ser fram emot tre nya utvecklande år tillsammans, säger Olle Hultenberg, it-chef på Inission.

Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver, konstaterar att det förnyade förtroendet är viktig för företagets fortsatta tillväxt.

– Självklart känns det bra att vi nu utökar vår leverans till Inission. Förnyat förtroende från våra kunder, i detta fall från Inission som förlänger avtalet för fjärde gången, är förstås ett kvitto på att vi lever upp till deras höga kvalitetskrav och att våra kompetenta medarbetare gör rätt saker rätt. Vi ser fram emot att vara Inissions helhetsleverantör av it-tjänster under ytterligare tre år, säger han.