I våras skrev vi att Enfo sålde det sista av sina z-bolag, Zervicepoint till Göteborgsbaserade FOF Family Office. Nu väntar nästa äventyr för Zervicepoint då man slås ihop med Linköpingsbaserade IT Software.

IT Software jobbar med det som brukar kallas enterprise service management och kundupplevelser, där man främst riktar sig till företagens serviceavdelningar som it, fastighet eller hr.

– Vi ser samarbetet med Zervicepoint som ett naturligt steg i att bredda vår tjänsteportfölj, då deras produkt är svaret på många av de utmaningar som våra befintliga kunder står inför idag, säger Christian Engarås, grundare och ägare av IT Software om det nya partnerskapet.

– Alla relationer är unika och speciella på sitt sätt. Det vi funnit med IT Software är en gemensam tro på att inget är omöjligt och vikten av att bygga en värdebaserad relation. Vi tog oss båda tiden att nyfiket ta reda på vad vi tror på och vad vi vill uppnå, vilket jag tror är det som kommer göra skillnad, säger Rickard Lööf, vd på Zervicepoint.

Läs också: Bygger bolaget vetenskapligt – Enfos vd är doktor i affärer