Ägarbytena duggar tätt i branschen. Microsoftpartnern Retune, med 70 anställda och huvudkontor i Stockholm, är nästa bolag att få in en ny ägare som ska hjälpa till med nästa steg i expansionen.

– Retune har sedan start haft en lönsam tillväxtresa där vi tillsammans med våra fantastiska medarbetare och fina kunder lyckats bygga ett framgångsrikt företag. Nu är det dags för oss att ta nästa steg och vi är enormt stolta över att få en så stark och välmeriterad ägarpartner som Sobro med oss på vår resa framåt, säger Retunes vd Bo Bauhn.

Sobro beskriver sin egen vision med att man vill vara “en engagerad ägarpartner åt framtidens företag” och att man vill bygga “lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden”. Bland ägarbolagets övriga investeringar i branschen hittar vi Elastx, Truesec, Zington, Mercur och Vinnergi.

– Retune har lyckats kombinera entreprenörskap, teknisk expertis och en värderingsstyrd företagskultur på ett sätt som gör att man etablerat sig som ett tydligt och snabbfotat alternativ för kunder med mycket höga krav på både it-miljö och servicegrad. Vi är väldigt glada och stolta över att grundarna till Retune valt att ta in oss som ägarpartner, kommenterar David Stenlund Sager, partner på Sobro.

Läs också: Lokalt lönar sig – här är konsultbolagen med nöjdast kunder