Kommunen ska använda bolagets molnbaserade besökssystem till sina olika verksamheter. Enligt Partnersec kommer samtliga kommunala verksamheter att samordnas i molnet.

– I denna upphandling har vi haft en projektgrupp med representanter från flertalet av kommunens förvaltningar och bolag. Tillsammans tog vi fram en besökshanteringsprocess för hela kommunen som vi sedan utgick från när vi satte våra krav, säger Cecilia Bladh, utvecklingsledare på Halmstad kommun och förklarar varför valet föll på Partnersec:

– Detta gjorde att det blev en unik sammanställning med krav som ska täcka många behov. Partnersec kunde påvisa den bästa cloudbaserade systemlösningen baserat på vår kravställning samt bästa pris och vann därmed upphandlingen.

Nyckelaffär för bolaget

Carl-Hugo Bellmark, chef för New Business på Partnersec, säger att den vunna upphandlingen är en nyckelaffär för bolaget och deras produkt, besökssystemet Cavvisit.

– Att vi vann Halmstads upphandling av ett kommungemensamt besökssystem är ett genombrott för oss. Kraven de ställde på säkerhet, tillgänglighet och funktionalitet är några av de tuffaste vi upplevt och att vi vann affären i tuff konkurrens påvisar att vi nu är tekniskt ledande på nordiska marknaden inom cloudbaserade besökssystem. För oss betyder affären att våra investeringar i state of the art-cloudteknik lönar sig och att våra kunder ser stora värden i säkra, cloudbaserade lösningar, säger han.

Läs också: Färdigstädat – nu lämnar vd:n Enfo