Gibongruppen fortsätter sprida sin verksamhet i Sverige. Näst på tur är två kontor i Linköping och Norrköping, som ansluter sig till Gibon. Det är Telloprint, ett företag som är verksamt i båda städerna, som från och med 1 december kliver in i Gibongruppen.

Telloprint startades så sent som i augusti av en trio från Dsolution: Martin Wallin, Pierre Börjesson och Philip Riccono.

– Det var nog många som tyckte vi var tokiga som startade företag mitt under en pandemi, men vi har drömt om det här länge, och det har faktiskt fungerat över förväntan. Tempot i digitaliseringen har drivits upp av pandemin samtidigt som det förstås är en utmanande period för många företag och branscher, säger Martin Wallin.

Kärnkompetensen hos den nya Gibonmedlemmen ligger på it, telefoni, print och mötesteknik. Med Gibon i ryggen kommer erbjudandet även breddas, särskilt inom it, där det främst handlar om molnbaserade lösningar baserat på Microsoft 365 och Azure.

Östgötasatsningen innebär att Gibon under året intagit fem nya orter, och finns nu på totalt 17 orter runt om i Sverige.

– Gibons tillväxt fortsätter och i ännu snabbare takt än planerat, vilket känns otroligt kul med tanke på vilket utmanande år det har varit i övrigt. Vi har vuxit till 17 kontor på knappt tre år och expanderat med fem orter bara i år. Vi ser nu ett starkt intresse från flera håll och hoppas kunna komma med fler spännande nyheter i början av 2021, säger vd Mia Åslander.

Läs också: Här är nästa svenska Microsoftpartner som slukas av Fellowmind