Det FSN Capital-backade Fellowmind tar nästa steg i sin resa mot att bli en av Microsofts största partner globalt. Så sent som för två veckor sedan köpte man svenska DQC. Nu fyller man på med Daxiomatic, som beskrivs som en av Danmarks ledande Microsoft Dynamics 365-partner. Därmed har Fellowmind 1 600 anställda i mer än 35 kontor i sex europeiska länder.

– Det här steget ger ett unikt tillfälle att säkra företagets framtid och ta våra kunder till nästa nivå. Med vår kvalitetsmedvetenhet och strävan efter att göra alla våra kunder nöjda är vi övertygade om att vi kan bli ett betydande bidrag för en koncern som förändrar branschen genom att sätta mänskliga relationer i centrum, säger Jesper Refning, vd på Daxiomatic.

– Med tillskottet av Daxiomatics finans- och verksamhetsfunktioner till vår tjänsteportfölj kan vi nu erbjuda ett helhetserbjudande för att stödja våra danska kunder i deras digitala transformationsresa. Vi har imponerats av teamets prestationer, i synnerhet deras målsättning och unika organisationsstruktur, säger Fellowminds koncernchef Emiel Putman.

Läs också: Staten klar med sitt miljardavtal för molntjänster – här är vinnarna