Franska Orange Business Services, som satsar stort i Norden, bland annat genom sitt köp av Basefarm, har tecknat ett nytt avtal med svenska Getinge. Man ska dels förse medicinteknikbolaget med sd-wan för att öka flexibiliteten i företagets stöd till hälso- och sjukvårdsaktörer, och stärka företagets nätverksprestanda och molnstrategi.

– Flexible sd-wan har hjälpt oss att skapa en robust och säker molnbaserad infrastruktur som gör att vi kan hantera nya affärsutmaningar på en oförutsägbar marknad. På grund av snabbt föränderliga trafikmönster i nätverket behövde vi en framtidssäker lösning som gör det möjligt för oss att på ett effektivt sätt stötta hälso- och sjukvårdsaktörer med utrustning som de har stort behov av, både under den nuvarande pandemin och framöver, säger Getinges cio Ludovic Batal.

– Med hjälp av sin sd-wan-infrastruktur är Getinge på god väg framåt med sin transformationsresa. Vi är glada över att företaget valt Orange som sin partner på denna spännande resa för att flytta sin verksamhet till molnet, säger Fabrice de Windt, som har titeln senior vice president Europe på Orange Business Services.

Läs också: AWS skyndar långsamt i Sverige – här är nästa partner som satsar stort på molnjätten