Avtalet innebär att Humana, som har 15 000 medarbetare, får tillgång till Combine, ett verksamhetssystem för social omsorg. För Pulsen Omsorg är det en viktig affär för att stärka sin position på den privata omsorgssidan.

– Humana tar ett stort och viktigt steg tillsammans med Pulsen Omsorg för att förbättra och modernisera dokumentationsverktygen i våra verksamheter. Vi ser fram emot att vara en del av utvecklingen och att våra medarbetare får del av moderna verktyg som förenklar deras vardag och samtidigt kvalitetssäkrar informationen om våra kunder och klienter, säger Eva Nilsson Bågenholm, kvalitetsdirektör på Humana.

– Det är fantastiskt roligt att kunna inleda ett nära samarbete med Humana. De har en bred omsorgsverksamhet där vi också kan tillföra mycket värde, både genom vår lösning för dokumentation i Combine och kommande verktyg, men också genom vår stora erfarenhet kring omsorgssidan och processutveckling. Pulsen Omsorg har hittills framför allt arbetat mot den kommunala socialtjänsten, och har över 50 av Sveriges kommuner som aktiva kunder, men vi ser en väldigt stark utveckling och ett positivt driv på den privata omsorgssidan som vi gärna är med och utvecklar, säger Magnus Skebäck, VD Pulsen Omsorg.

Läs också: Inget köpstopp under pandemin – här är årets förvärv