Foodora har idag över 5 000 anslutna restauranger och butiker, som erbjuder hemleverans över hela landet. Nu tar man in QD som ny partner och leverantör av it-drifttjänster.

I QD:s leverans ingår servicedesk, on/off-boarding av användare, klienter, kontorsnätverk och serverdrifttjänster. Enligt QD vann man uppdraget genom att vara “en lagom stor partner med rätt inställning och snabbrörlighet för att hantera Foodoras it”.

– Jag är mycket glad och stolt över att Foodora ser på QD som sin nya it-partner. Att få möjlighet att arbeta med ett så spännande och snabbväxande företag bevisar inte bara att vi är den perfekta it-partnern för medelstora företag, utan kommer också att hjälpa oss att utvecklas och bli ännu bättre, säger Daniel Furmarker, vd på QD Sverige.

– QD har en affärsmodell som passar oss väldigt bra med hur vi på Foodora jobbar. Vi är snabbfotade och krokar gärna arm med innovatörer. Vi ser fram emot att samarbeta med företag som kan anpassa sig snabbt efter vårt bolag, säger Oskar Olin, it-ansvarig på Foodora Sverige.

Läs också: Tietoevry ska fixa driften för 14 kommuner i norr