Nu handlar det om de nordöstra delarna av Småland, med de två nya verksamheterna som ska ligga i Tranås och Västervik. Och dessutom har man hunnit med ytterligare en etablering under hösten.

– Vi ser positivt på framtiden. Vi lyckades göra ett gott resultat under 2020, samtidigt som vi bland annat satsade mycket kraft på olika typer av konceptutvecklingar. Vi passade även på att etablera ett nytt kontor i Anderstorp i september, säger Invid Gruppens vd André Prien.

Bolagets ambition är som sagt att vara en lokal it-leverantör, och verksamheten bedrivs utifrån de fem fokusområdena Affärssystem och beslutsstöd, Datacenter, Drift och moln, Paketerade applikationer och Produktförsörjning.

Plan att växa lokalt

– Jag tror att vår strategiska satsning i nordöstra Småland kommer mottas positivt på flera sätt. Vår plan om att växa lokalt skapar förutsättningar att komma ännu närmare våra redan befintliga kunder i de aktuella regionerna. Dessutom hoppas vi givetvis på att även kunna attrahera nya och spännande kunder som vill utvecklas tillsammans med oss, säger André Prien.

De nya etableringarna innebär att Invid ska anställa mellan tio och 15 personer innan årsskiftet. I och med de två nyöppnade kontoren finns Invid Gruppen nu representerad på totalt nio orter: Jönköping, Stockholm, Göteborg, Tollered, Vetlanda, Värnamo, Anderstorp, Tranås och Västervik.

Läs också: Advania köper sig norrut – slukar Umeåbaserade Hi5