Danska Syncronic, som även har svensk representation, har under de senaste 15 åren varit rådgivare och implementeringspartner inom supply chain-lösningar i Norden. Bolaget som utgörs av ett 30-tal konsulter jobbar framför allt med SAP:s och Kinaxis produkter.

d
Erik Olin, partner på Deloitte Sverige

Nu blir man en del av Deloitte, som uppger att pandemin har skyndat på den digitala transformationen, något som inte minst syns på behovet av nya försörjningskedjor och bättre kontroll av de redan befintliga.

– Syncronic, med kontor och verksamhet både i Sverige och Danmark, stärker ytterligare vårt nordiska erbjudande inom SAP och supply chain-rådgivning samt implementation. Tillsammans kan vi stötta våra klienter i än mer komplexa frågor, säger Erik Olin, partner på Deloitte i Sverige om förvärvet.

– Affären öppnar en värld av möjligheter för våra kunder. Det är början på ett nytt spännande kapitel och jag ser fram emot möjligheterna att stödja än fler företag med digitala supply chain-transformationer, säger Syncronics grundare och vd Lars Kissow.