Företagsgruppen Gibon sprider sig runt om i Sverige. Från och med 1 juli kommer man även vara representerat i Skellefteå och Luleå, tack vare sitt senaste medlemsbolag, Outright Solutions, även känt som Ricoh IT Partner Norr.

De två nya Gibon-kontoren i Skellefteå och Luleå jobbar främst med arbetsplatsnära it-tjänster, mötesteknik och telefoni med fokus på små och medelstora företag.

– Det känns väldigt spännande att få bli en del av en större grupp som jobbar ihop med att utveckla tjänster och erbjudanden. Gibon har ett starkt varumärke och vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans. Dessutom ska det bli kul att få träffa kunder igen efter pandemin, särskilt nu när vi har ett nytt starkt erbjudande i ryggen, säger Thomas Eriksson på Gibon Skellefteå och Luleå om beslutet att bli en del av Gibon.

– Det känns skönt att kunna gå på semester efter att ha uppnått ytterligare en milstolpe. Vi är nu över 20 kontor och har samtidigt etablerat oss i norra Sverige vilket var ett av årets målsättningar, säger Gibons vd Mia Åslander.

Gibon har i och med det senaste tillskottet 180 medarbetare på 21 orter, och en samlad omsättning som ligger över 400 miljoner kronor.

– Vi fortsätter att växa snabbare än planerat med ett koncept som bevisligen attraherar allt fler medlemmar, där vi tydligt ser att it-bolag som tidigare haft stort fokus på en leverans i sina lokala driftcenter behöver stöd i transformationen till en lönsam molnleverans. Att tillhöra Gibon innebär att man kan starta med ett etablerat varumärke, ett färdigt tjänsteerbjudande och en central molnbaserad driftleverans, konstaterar Mia Åslander.