Kristoffer snackar vidare med Harald Achitz om testdriven utveckling, Djinni, meetups, och standardiseringsprocessen för C++.

Hur jobbar Harald testdrivet, och hur hänger det ihop med hans filosofi att sikta på hundraprocentig testtäckning för sin kod?

Efter det diskuterar vi Djinni – ett gränssnittsbeskrivningsspråk med tillhörande kodgenerator för att integrera C++-kod i applikationer skrivna i andra språk into.

Sedan snackar vi om de the C++ meetups Harald arrangerar, ett annat sätt att jobba med den svåra sociala sidan av programmering genom att nätverka och dela information.

Sist men inte minst diskuterar vi standardiseringsprocessen för C++, och möjligheten att skapa en svensk grupp för att delta i processen. Hör av dig till Harald om du har idéer och vill vara med och få saker att hända!

Har du kommentarer, frågor eller tips? Vi är @kodsnack@tobiashieta@iskrig, och @bjoreman på Twitter, har en sida på Facebook och epostas på info@kodsnack.se om du vill skriva längre. Vi läser allt som skickas.

Gillar du Kodsnack får du hemskt gärna prenumerera och recensera oss i Itunes!