Samarbetet med Pulsen Omsorg kretsar kring verksamhetssystemet Combine, som kommunen har använt i många år. Och nu blir det ännu längre då man kommit överens om ett nytt avtal på hela tio år. Tillsammans med två andra kommuner, Nacka och Upplands Väsby, var Täby med och kravställde verksamhetssystemet Combine från första början och har sedan 2013 haft det i drift.

– Täby är en fantastisk kommun som växer ständigt. Cirka 4 500 Täbybor har någon form av kontakt med socialtjänsten i allt från familjerådgivning och ungdomsmottagningar till individanpassad omsorg och vård i livets slut. Vi är beroende av ett pålitligt system som är lätt att arbeta i, säger Claes Lagergren, socialchef i Täby kommun, som pekar på Pulsen Omsorgs utveckling av plattformen som ett viktigt skäl till fortsatt samarbete

– Våra användare ser positivt på de stora förändringar som gjorts i systemet sedan man började transformera det. Pulsen är i framkant när det gäller utveckling och den nya plattformen är modern och användarvänlig. Det i kombination med vårt goda samarbete har gjort att vi valt att fortsätta samarbeta med Pulsen Omsorg, konstaterar han.

– Täby har varit med oss länge och vi är väldigt glada att de valt att fortsätta sin resa tillsammans med oss. Vi hoppas kunna bidra till ännu större värde för användarna av systemet och i förlängningen för Täbyborna, säger Magnus Skebäck, vd på Pulsen Omsorg.