Bokamera hjälper företag över hela Sverige att bli bokningsbara online. Att Visma Spcs nu köper bolaget förklaras med att man vill kunna utveckla sitt erbjudande för att ge kunderna ytterligare mervärde.

– Vi ser en fantastisk möjlighet att utveckla vårt erbjudande och stor potential i att kunna erbjuda en modern och anpassningsbar lösning för olika typer av bokningar, både för våra befintliga och framtida kunder. Med våra produkter kan småföretagare fokusera på det som är viktigast för dem, att starta, driva och utveckla sina företag säger Visma Spcs vd Charlotte von Sydow.

Under de senaste åren har Bokamera fokuserat på att utveckla sin plattform, som idag levereras till över 6 000 företag i olika branscher. Genom att man nu blir en del av Visma hoppas man kunna öka antalet användare än mer.

– Vi är väldigt glada över att få ingå i Vismakoncernen och ser fram emot att vidareutveckla och skapa nya lösningar tillsammans med Visma Spcs. Ända sedan starten har vår vision varit att ha en bokningsplattform som sätter användarna i fokus. Plattformen vi erbjuder används av både små och stora organisationer och passar även föreningar. Vi ser fram emot att bli en del av ett starkt varumärke på marknaden, säger Kristian Bendrén, vd på Bokamera.