Nordic Capital-ägda Board har tagit hem ännu en prestigekund i Sverige. Den här gången är det återförsäljarjätten Dustin har valt att installera Boards plattform för beslutsstöd.

– Vi ser det som ett bevis på att vårt helhetskoncept är attraktivt för företag med högt ställda krav på användbarhet och tillgänglighet för sin ekonomiska information. Vi är en strategisk partner som kunderna kan växa med, samtidigt som de behåller stor kontroll över sitt beslutsstöd och hur det ska utvecklas. I takt med att fler kundföretag blir datamogna kommer detta att bli ett tydligare krav på leverantörerna i vår bransch, säger Boards Nordenchef Jakob Hartzell.

Precis som vid den affär som gjordes med Pågen i höstas har Board haft hjälp av partnern Attollo, som kommer att stå för leveransen.

– Det är tacksamt att få arbeta med Boards plattform som är så flexibel och samtidigt kraftfull. För oss innebär det att vi kan lägga all vår kreativitet i kundens tjänst och åstadkomma bättre resultat på kortare tid, säger Jesper Handin, säljansvarig för beslutsstöd på Attollo.