Idag finns Cambios vårdinformationsstöd i 18 svenska regioner och har drygt 170 000 användare. Det nya ramavtal som tecknats med B3 innefattar expertstöd av specialister och team till flera av vårdbolagets projekt. Exempel på roller som efterfrågas är applikationsspecialister, infrastrukturarkitekter, integrationspecialister och utvecklare. Ramavtalet löper årsvis med start från och med januari 2022.

Hos B3 har man valt att satsa på vårdsektorn genom specialistbolaget B3 Healthcare Consulting, och under fjolåret startades även ett till bolag, B3 Healthtech, som ska fokusera på teknikinriktade tjänster.

– Vi är verkligen glada för det nya ramavtalet. Cambio är en av de ledande aktörerna inom digitalisering av svensk sjukvård med innovativa lösningar som förbättrar vården och ökar patientsäkerheten. B3 har ett starkt erbjudande inom e-hälsa med många erfarna konsulter och vi ser nu fram emot att få skapa nya möjligheter tillsammans med Cambio, säger Jörgen Samuelsson, affärsområdeschef på B3.