Det var i höstas som Addpro inledde sin danska satsning på allvar när man köpte 4dimensions med kontor i Köpenhamn och på Jylland. Från och med maj kommer det bolaget att verka under namnet Addpro.

Och nu ska det dessutom bli ännu mer Jylland i och med köpet av Systemcenter, ett konsultbolag som marknadsför sig som ”din externa it-avdelning” med kontor i Randers och Vejle. Koncernchef Nicklas Persson säger att det danska äventyret flyter på riktigt bra, och Addpros ambition är fortfarande att bli vad man kallar ”Nordens ledande business transformation partner för företag och organisationer inom säker och effektiv it”.

– Addpro i Danmark utvecklas mycket snabbt under Christian Arndts ledning. På mindre än sex månader har vi på den danska marknaden gått från 0 till över 100 medarbetare och till cirka 250 miljoner kronor i omsättning med god lönsamhet, konstaterar Nicklas Persson och ser fram emot fortsättningen.

– Vi ser mycket stora affärsmöjligheter att fortsätta växa och utveckla vår- och våra kunders affärer i Danmark. Om allt går som vi planerat hoppas jag att vi inom kort kan kommunicera ytterligare fler mycket intressanta nyheter avseende den danska marknaden nu när vi har stark geografisk täckning kopplat till vårt affärserbjudande.