Nya Nordenchefen Ann-Kristin Sander kommer rapportera till sin företrädare Elni Kullmer, som nu tar över som chef för Nord- och Centraleuropa, en region som består av Tyskland, Österrike, Schweiz, Norden, Baltikum samt Östeuropa.

Elni Kullmer ersätter i sin tur Glenn Arnesen, som blir chef för Global Install Base, vilket innebär ansvar för tusentals företagskunder världen över.

Den fjärde nya rollen går till säljchefen Kent Mattsson, som nu tar över Service Management Business Unit för Nord- och Centraleuropa. Enligt IFS är det här en central roll, eftersom just servicedelen ses som en av de främsta anledningarna till att företag väljer IFS.

– IFS har vuxit i en otroligt snabb takt de senaste åren, så det är viktigt att vi investerar i teamet och ledningsstrukturen för att säkerställa att våra kunder får stöd i hela kundresan, säger Simon Niesler, som har titeln chief revenue officer på IFS om chefsrockaderna.

– Vi fortsätter att rekrytera de mest begåvade personerna i branschen, men vi arbetar också kontinuerligt med att se till att våra anställda har möjlighet att utvecklas i takt med företagets tillväxt. Dessa befordringar är mer än välförtjänta med tanke på Glenns, Elnis, Ann-Kristins och Kents framgångar på IFS, där de tillsammans har ökat vår närvaro på den nordiska marknaden med över 250 procent.