Elvenite har jobbat med Coop Värmland sedan tidigare. Hittills har man samarbetat med it-avdelningen kring frågor som berör varuförsörjningen till butikerna. Nu har Coop Värmland valt att förlänga det samarbetet till och med 2025.

– Vi ska stärka vår position på marknaden. En viktig del i detta arbete är att säkerställa en hållbar och säker varuförsörjning till våra butiker. Detaljhandeln är idag i en stor omvälvning och därför är det är viktigt för oss att säkerställa bästa möjliga service till våra butiker, både fysiskt och online, när det gäller varuförsörjning, teknik och data, säger Coop Värmlands vd Anneli Borg Lundgren om förlängningen.

– Vi har under lång tid haft ett bra samarbete med Elvenite. Deras digitala och tekniska kompetens stämmer väl in på de krav som vi har på våra samarbetspartner.

– Vi är stolta och glada över att Coop Värmland valt oss som digital strategisk partner. Våra erfarenheter inom livsmedelsindustrin och detaljhandeln i kombination med teknisk expertis inom affärssystem och datadrivna beslut gör att vi tillsammans med Coop Värmland alltid har fokus på det värde vi vill skapa ute hos butikerna, säger Åsa Klevmarken, vice vd på Elvenite.